• Αναζήτηση
 • Άρης : Η ώρα της επιλογής για την προετοιμασία

  Ο Άρης επιλέγει ποιο από τα αθλητικά κέντρα στην Ολλανδία θα τον υποδεχτεί για την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Άρη θα γίνει στην Ολλανδία από την 1η ως την 13η Ιουλίου. Η συμφωνία είναι δεδομένη και υπογεγραμμένη με την εταιρία που χειρίστηκε και πέρσι την προετοιμασία των κίτρινων στο Μπόσενχοοφτ.

  Φέτος όμως θα αλλάξει η έδρα, κυρίως γιατί ζητήθηκε να υπάρχουν εγκαταστάσεις (π.χ. γυμναστήριο) που θα είναι άμεσα προσβάσιμες από το χώρο στον οποίο θα περνά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας η ομάδα.

  Οι επιλογές είναι δύο, μια εκ των οποίων στην περιοχή του Αϊντχόφεν. Ο Άρης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία θα δώσει και τέσσερις αγώνες φιλικού χαρακτήρα.

  Καταρτίζεται πρόγραμμα κλιμακούμενης δυσκολίας αφού το τελευταίο ματς, θα είναι ουσιαστικά και η γενική πρόβα για την ομάδα που στις 25 Ιουλίου έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk