• Αναζήτηση
 • Μαξίμου: Το αφορολόγητο δεν θα μειωθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

  «Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος. Το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί όσο κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού επιτελείου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας για το αφορολόγητο, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Μαξίμου, τονίζοντας πως δεν θα μειωθεί όσο η διακυβέρνηση βρίσκεται στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος. Το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί όσο κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού επιτελείου, η οποία τονίζει ότι η «η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί με τα μισόλογα της κας Ζαχαράκη να κρύψει ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί στη ΔΕΘ για περικοπή του αφορολογήτου και των συντάξεων, περικοπές τις οποίες είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της».

  «Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να υπερψηφίσει την κατάργηση της μείωσης στο αφορολόγητο, όπως έκανε και με τις συντάξεις, αφού δεν έπιασαν τα παρακάλια του στους θεσμούς» καταλήγει το Μαξίμου.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk