• Αναζήτηση
 • Ανοιγμα Κουίκ στην Αριστερά: Κατέθεσε στεφάνι σε μνημείο για τον Μπελογιάννη

  Ο πολυταξιδεμένος Τέρενς Κουίκ αφού προσχώρησε και με τη… βούλα στον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να κάνει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Αριστεράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο πολυταξιδεμένος Τέρενς Κουίκ αφού προσχώρησε και με τη… βούλα στον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να κάνει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Αριστεράς.

  Έτσι στο πλαίσιο ενός ακόμη ταξιδιού του, αυτή τη φορά στην Ουγγαρία και στο ελληνικό χωριό Νίκος Μπελογιάννης, ο κ. Κουίκ  κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, όπως γράφει ο ίδιος στο twitter,  για τους πεσόντες για την ελευθερία.

  Ο κ. Κουίκ, ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που κάποτε μαχόταν κατά της Αριστέρας, φαίνεται πλέον πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του στη νέα πολιτική στέγη που βρήκε. Μένει πλέον να αποκαλυφθεί ότι υπήρξε και στέλεχος της ΚΝΕ στα νεανικά του χρόνια…

  Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον υφυπουργό Εξωτερικών να γονατίζει μπροστά από τον ανδριάντα του Παναγιώτη Βλαχάκου. Τότε μάλιστα είχε δηλώσει πως «την ώρα που γονάτιζα μπροστά στον ανδριάντα, γιατί έτσι αξίζει σε όλους εκείνους που έχουν δώσει τη ζωή τους για την πατρίδα μας, η σκέψη μου γύρισε στη βραδιά εκείνη και στις επόμενες μέρες, που διαχειριζόμουν την κρίση των Ιμίων ως δημοσιογράφος σε ατελείωτες ώρες τηλεοπτικής».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk