• Αναζήτηση
 • Παπακώστα: Ως «αβράκωτοι» μιλάτε για τη Μαρία Αντουανέτα;

  Επίθεση εναντίον των Ειδικών Φρουρών εξαπέλυσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΣΕΦΕΑΑ για την «Μονμάρτη» της Αθήνας, τα Εξάρχεια.

  Ένα ακόμα επεισόδιο στην διαμάχη της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους Ειδικούς Φρουρούς πρόσθεσε η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα.

  Η κυρία Παπακώστα, σχολιάζοντας τις αναφορές στην Μαρία Αντουανέτα με αφορμή τη δήλωσή της όπου παρομοίασε τα Εξάρχεια με τη Μονμάρτη, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναρωτήθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων, ως τι μιλούν όσοι σχολιάζουν τη δήλωσή.

  «Όσοι θυμήθηκαν την Μαρία Αντουανέτα, ως τί μιλούν; Ως sans cullotes («αβράκωτοι»); Ανοιχτοί από παντού, δίχως αίσθηση της ευθύνης τους. Είναι δε και αφελείς» ανέφερε η κυρία Παπακώστα, συμπληρώνοντας ότι «στις άστοχες επιθέσεις τους εναρμονίζονται ακραίοι της Πειραιώς και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παλιούς εμβληματικούς τους, που τους έφυγε η σημαία στα Ίμια».

  «Όσο για το Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους…» κατέληξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αναφερόμενη στα Εξάρχεια ως «κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες…».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk