Και ενώ καλά – καλά δεν πρόλαβαν να «χορτάσουν» από το υλικό που τους έδωσε απλόχερα η «τυμβωθηρία», την οποία εφηύρε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και στο σύνολό της η εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής την Ρένα Δούρου, η Twitterόσφαιρα έλαβε ένα ακόμα ευχάριστο, κυριακάτικο δώρο, αυτή τη φορά από την Κατερίνα Παπακώστα.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως τα Εξάρχεια είναι η… Μονμάρτη της Αθήνας, λέγοντας επακριβώς: «Για εμένα τα Εξάρχεια είναι μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, είναι κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες και γι΄ αυτό χρειάζεται γενναία αυτοκριτική και από την αυτοδιοίκηση και από τους θεσμικούς παράγοντες».

Φυσικά οι χρήστες των Social Media υποδέχτηκαν χαρά αυτό το «μαργαριτάρι» της κ. Παπακώστα και έστησαν ένα πάρτι στο Twitter!

Δεν έχει πάει ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο, συμπεραίνουν οι πολίτες, συμπεραίνουν κάποιοι, με τον δικό τους -μοναδικό- τρόπο, το οποίο επιστρατεύουν για να εκφράσουν το χιούμορ αλλά και οργή τους.