• Αναζήτηση
 • Βαθύς ΣΥΡΙΖΑ εναντίον βαθέος ΠαΣοΚ

  Εσωκομματικούς κραδασμούς και αντιδράσεις προκαλεί η προσπάθεια Τσίπρα για την «Προοδευτική Συμμαχία»

  Ο Στέφανος Τζουμάκας κάτι ψιθυρίζει στο αφτί του Πρωθυπουργού, ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης παρακολουθεί στο «πάρτι» ΣΥΡΙΖΑ και γεφυροποιών στο Γαλάτσι

  Εντονους εσωκομματικούς κραδασμούς, παρά τα δημόσια μηνύματα περί ευρύτερης συστράτευσης προοδευτικών πολιτών με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφονται στο κυβερνών κόμμα.

  Η εκδήλωση του προηγούμενου Σαββάτου στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, όπου και επικυρώθηκε το νέο επί της ουσίας σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έχει προκαλέσει όχι απλά πολιτική αναφυλαξία στους γηγενείς Συριζαίους, αλλά οδηγεί σε αρνητικές αντιδράσεις.

  Ωστόσο, παρά τις όποιες γκρίνιες, ενστάσεις, επιφυλάξεις, ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στο εγχείρημα της συμμαχίας και όλες οι κινήσεις του εντάσσονται στον στρατηγικό στόχο να ηγεμονεύσει πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ στον προοδευτικό χώρο, καθώς, όσο και αν δεν το παραδέχεται, επιθυμεί να αποτελέσει την πολιτική συνέχεια του ΠαΣοΚ.

  Το Βήμα της Κυριακής αναλύει

  Γιατί η σταδιακή έλευση «πολιτικών μουσαφίρηδων» ενοχλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

  Η σκληρή υπόγεια αντιπαράθεση που εξελίσσεται στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος μεταξύ του «βαθέος» ΣΥΡΙΖΑ και του «βαθέος» ΠαΣοΚ

  Η διαφοροποίηση Τσακαλώτου και το ηχηρό μήνυμα

  Η ιδεολογική απόκλιση των «53+» και  των εκσυχρονιστικών στελεχών που απαρτίζουν την «Γέφυρα»

  Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Αρη Ραβανού στο «Βήμα της Κυριακής»

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk