• Αναζήτηση
 • Σγουρός για εκδήλωση Δούρου: Πολλά πούλμαν για μία παράταξη που έχει ρεύμα…

  Αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Σγουρός επέλεξε να καυτηριάσει την ύπαρξη αρκετών πούλμαν έξω από το ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού της Ρένας Δούρου για τις περιφερειακές εκλογές.

  Αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες, έξω από την εκδήλωση της κ. Δούρου, ο Γιάννης Σγουρός σχολίασε «είναι από χθες το απόγευμα από τον περίβολο του ΣΕΦ, από τα πούλμαν που επιστρατεύτηκαν για να γεμίσει μία μικρή αίθουσα. Σαν πολλά δεν είναι τα πούλμαν για μία παράταξη που έχει ρεύμα…».

  Από το στόχαστρο του υποψηφίου για την Περιφέρεια δεν γλίτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με τα όσα δήλωσε στη διάρκεια της ομιλίας του. «Ακόμη και στην πολιτική, ποτέ δεν είναι αργά να παραδεχόμαστε αυταπόδεικτα αποτυχημένες επιλογές υποψηφίων, ιδίως εκείνες που προέρχονται από την εποχή της πολιτικής αυταπάτης. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει» έγραψε ο κ. Σγουρός.
  Μόλις της προηγούμενη εβδομάδα είχαν μπει στο στόχαστρο τα πούλμαν του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μετέφεραν «από όλη τη χώρα» υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι, για να γεμίσει με κόσμο η «Πανελλαδική Συνάντηση Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα».

  Μάλιστα οι εικόνες με τα δεκάδες παρκαρισμένα πούλμαν στο Γαλάτσι, είχαν δώσει έμπνευση στους χρήστες του Twitter για ανελέητο τρολάρισμα.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk