• Αναζήτηση
 • ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο : «Ραντεβού στα Τέμπη»

  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο της Λάρισας και έδωσε ραντεβού στα Τέμπη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για απαγόρευση, οργανωμένης, αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα ήρθε και η διοίκηση του Δικεφάλου να ζητήσει να γίνει σεβαστή η απόφαση της κυβέρνησης.

  Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ όπου καλεί τον κόσμο της να πάει στην περιοχή των Τεμπών.

  «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως μετά από υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών για το παιχνίδι της Κυριακής (14.04, 19:00) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

  11.04.2019 Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση, να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας. Τα ραντεβού μας ξεκινούν από τα Τέμπη!»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk