• Αναζήτηση
 • Ούτε ο Ουέμπερ στην προπόνηση του Ολυμπιακού

  Ο Αμερικανός Μπριάντε Ουέμπερ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του Πειραιά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Μόνο με τον Μαντζαρη και τον Κολοβέρο στο ΣΕΦ οι Ερυθρόλευκοι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αυτό που ζει φέτος ο Ολυμπιακός δεν έχει προηγούμενο. Τα προβλήματα συσσωρεύονται για τους Ερυθρόλευκους με τον Ντέιβιντ Μπλατ να ψάχνει τους γκαρντ με το… κιάλι. Στους ήδη τραυματίες Στρέλνιεκς και Σπανούλη, προστέθηκε η αναγκαστική άδεια του Γκος, ο οποίος αναχώρησε για τις ΗΠΑ αφού την Κυριακή είναι η κηδεία της γιαγιάς του.

  Και να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα για την περιφέρεια του; Ο Μπριάντε Γουέμπερ δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Θα κάνει θεραπεία και βλέπουμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

  Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει ετοιμοπόλεμο μόνο τον Βαγγέλη Μαντζαρη για δύο θέσεις περιφέρειας και τον νεαρό Ιωσήφ Κολοβέρο! Το έργο λοιπόν της ομάδας του Πειραιά γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για τη συνέχεια καθώς προέρχεται και από την ήττα στο Περιστέρι.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk