• Αναζήτηση
 • Επιστρέφει στους αγώνες ο «ιπτάμενος Φινλανδός»

  Ο Μίκα Χάκινεν θα μετάσχει τον Αύγουστο στον αγώνα αντοχής των 10 ωρών της Σουζούκα με μια McLaren 720S GT3

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επιστροφή στις πίστες για τον Μίκα Χάκινεν, που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας McLaren, 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου του στη Formula 1, όπου και τότε οδηγούσε μια McLaren. Ο Φινλανδός λοιπόν θα δώσει το «παρών» στον 10ωρο αγώνα αντοχής της Σουζούκα, οδηγώντας μια McLaren 720S GT3 ιδιωτικής συμμετοχής.

  Μαζί του θα είναι ο δύο φορές πρωταθλητής Super Formula, Χιροάκι Ισιούρα και ο Κατσουάκι Κουμπότα, που μετέχει στην ιαπωνική Formula 3. Οι τρεις τους θα μοιραστούν τα καθήκοντά τους πίσω από το τιμόνι της νέας 720S GT3, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli στις 23-25 Αυγούστου.

  Ο Χάκινεν αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 το 1998 και το 1999, εξασφαλίζοντας και τους δύο τίτλους με νίκες στην πίστα της Σουζούκα. Μάλιστα, οδήγησε ξανά την MP4/13 πέρυσι, τιμώντας έτσι τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του.

  Αναφορικά με την 720S GT3, φέτος αποτελεί τη χρονιά του ντεμπούτου της στους αγώνες. Διάφορες ιδιωτικές ομάδες την έχουν προμηθευτεί, με τις πρώτες επιτυχίες, μάλιστα, να μην λείπουν, καθώς κατάφερε να κερδίσει τόσο την pole position όσο και τη νίκη, στον αγώνα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

  Πηγή: McLaren

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk