• Αναζήτηση
 • Aλέγκρι: Άλλο επίπεδο ο Ρονάλντο

  Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τόνισε πως δεν ξέρει τι θα έκανε η ομάδα του χωρίς τον Πορτογάλο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Μαξ Αλέγκρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το 1-1 με τον Άγιαξ και τόνισε πως δεν ξέρει τι θα έκανε η ομάδα του χωρίς τον Πορτογάλο, ενώ έκανε λόγο για «σοκ» στην γρήγορη ισοφάριση του Αίαντα.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  Για τον Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο έδειξε πως είναι παίκτης άλλου επιπέδου. Ο τρόπος παιχνιδιού στη δική του εποχή είναι διαφορετικός από άλλες. Δεν ξέρω τι θα κάναμε δίχως αυτόν».

  Για τη γρήγορη ισοφάριση του Άγιαξ: «Ο Άγιαξ έχει μεγάλη ποιότητα, έχοντας πολλούς που μπορούν να παίξουν την μπάλα. Έπρεπε να είχαμε αξιοποιήσει καλύτερα μερικές ευκαιρίες. Δεν νομίζω, πάντως, ότι στο γκολ μας αποπροσανατόλισαν. Ήταν μια μικρή στιγμή σοκ, αλλά μετά αντιδράσαμε καλά».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk