• Αναζήτηση
 • Παράπονα Μανωλόπουλου για τη διαιτησία

  Ο προπονητής του Ηφαίστου Λήμνου μίλησε για τα σφυρίγματα εναντίον της ομάδας του κόντρα στην Κύμη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Κύμη και τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης:

  «Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γράφονται πολλά, ακούγονται πολλά, δεν ξέρω αν γίνονται. Είναι η 23η αγωνιστική. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Με πολύ κόπο, καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα και να παίξουμε στη Basket League.

  Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για κανέναν και για τίποτε αλλά αυτό δεν είναι αδυναμία. Όμως, έχουν μιλήσει άλλοι για εμάς, αλλά να τα λένε όλα, γιατί δεν το κάνουν.

  Για παράδειγμα: Ο Ήφαιστος είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ. Κανένας όμως, δεν έχει πει ότι εγώ πήρα ένα ρίσκο για το οποίο με έκριναν αρνητικά γι’ αυτό. Φόρτωσα την ομάδα με ψηλούς για να βάζω τη μπάλα μέσα. Είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη ισορροπία σε δίποντα-τρίποντα και πόσο βάζουμε τη μπάλα μέσα.

  Όταν βάζεις τη μπάλα στο post λογικό είναι να κερδίσεις και φάουλ. Δε λένε όμως, πόσα φάουλ κάνουμε. Αυτά δεν τα λένε ποτέ. Για το σημερινό παιχνίδι θα πω ότι φορτωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ, για πρώτη φορά αναφέρομαι, δεν έχω ξαναμιλήσει.

  Από την αρχή φορτώθηκαν οι ψηλοί μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα που δεν έχουμε ξαναπαίξει, στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και χάσαμε ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Κύμη, της εύχομαι καλή συνέχεια.

  Τώρα αν δικαίως φορτωθήκαμε τα φάουλ ή αδίκως, υπάρχει ένα ρητό που λέει το παιχνίδι δεν λέει ποτέ ψέματα, οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk