• Αναζήτηση
 • Μπλατ: «Καταρρεύσαμε σε κάποια σημεία στην άμυνα»

  Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ φανερά απογοητευμένος για την εμφάνιση της ομάδας του μίλησε για τους λόγους που ηττήθηκε από το Περιστέρι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του απέναντι στην επίθεση του Περιστερίου τα είχε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν φανερά απογοητευμένος για την προσπάθεια της ομάδας του και την ήττα από τους παίκτες του Πεδουλάκη.

  Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για μία ακόμη φορά δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά, ενώ αμυντικά καταρρεύσαμε σε κάποια συγκεκριμένα plays που αν και τα είχαμε προετοιμάσει, δεν κάναμε καλή δουλειά».

  Ερωτηθείς αν σκέφτεται να προωθήσει περισσότερα παιδιά από την εφηβική ομάδα και να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, λόγω των ειδικών συνθηκών, απάντησε: «Οχι… Παίζουμε κανονικά μέχρι να υπάρξει κάτι πολύ συγκεκριμένο».

  Τέλος, για το αν έχει κάνει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τον απολογισμό της χρονιάς για την Ευρωλίγκα, τόνισε: «Μιλάμε κάθε μέρα για τα πάντα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Χάσαμε την πρόκριση για κάποιους πόντους εδώ και εκεί. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk