• Αναζήτηση
 • Μιλάει για Athens Alive ο Γιαννακόπουλος

  Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μιλήσει αρχές Μαΐου για το πρότζεκτ του Athens Alive, ενώ έκανε δήλωση για τον Ερασιτέχνη

  Το πρότζεκτ Athens Alive που έχει σχεδιάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει στο «τραπέζι» για τον Παναθηναϊκό και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού αναμένεται να μιλήσεις στις αρχές του επόμενου μήνα, για το συγκεκριμένο σχέδιο και όχι μόνο.

  Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να μιλήσει και για την ομάδα μπάσκετ των πράσινων, όπως επίσης και για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

  Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έκανε δήλωση μετά τον αποκλεισμό της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού από την Κηφισιά, εκφράζοντας τα παράπονα του για ανθρώπους της παναθηναϊκής «οικογένειας» που είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν αλλά δεν το έπραξαν.

  Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

  «Οφείλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους αθλητές του για την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσαν χθες. Αυτό που πέτυχαν θα φανεί τα επόμενα χρόνια, καθώς όλα τα οικοδομήματα κρίνονται από τα θεμέλια τους και φέτος μπήκαν οι βάσεις για αυτό που θα ακολουθήσει.

  Όλοι οι συντελεστές του ΤΑΑ πρέπει να είναι περήφανοι, όχι μόνο για το αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και για το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, αυτό της πραγματικής οικογένειας και της παναθηναϊκής ψυχής που εξέπεμπε όλο το σύνολο.

  Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κατεβασμένα κεφάλια. Πέρυσι τον Απρίλιο παίζαμε για την παραμονή μας στην Α1 και φέτος για την είσοδο μας στα ημιτελικά.

  Από την Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είχα δηλώσει πως φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά, μέσα στην οποία θα βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

  Όταν παραλάβαμε την διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, το χρέος του ΤΑΑ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ. Μέσα στην χρονιά αποπληρώσαμε και διακανονίσαμε το 70% του χρέους.

  Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά εκτός από το τρέχον αγωνιστικό budget, τρέχαμε και άλλα δυο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις για να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει αυτό!

  Από την άλλη, υπήρξαν άνθρωποι της Παναθηναϊκής οικογένειας που δεσμεύτηκαν προσωπικά σε μένα πως θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια μας. Δυστυχώς ακόμα τους ψάχνουμε. Όπως και να έχει, με βοήθεια ή μη, εμείς θα πορευτούμε τον δρόμο που έχουμε αποφασίσει και να είστε σίγουροι ότι τον στόχο μας θα τον πετύχουμε.

  Σε αυτόν τον δρόμο θα θέλαμε συνοδοιπόρο τον Παναθηναϊκό κόσμο. Ο αριθμός των 474 μελών που έχουν γραφτεί από τις 8 Ιουνίου μέχρι και σήμερα δεν νομίζω ότι συνάδει της προσπάθειας που γίνεται. Η στήριξη στην μάνα του λόχου είναι υποχρέωση για κάθε αληθινό Παναθηναϊκό».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk