• Αναζήτηση
 • Κουφός: «Δεν βρίσκεις δικαιολογίες»

  Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στην Κρήτη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  O Στέργιος Κουφός έχει συνδέσει το όνομά του με εντυπωσιακές πορείες του Ρεθύμνου και μεγάλες επιτυχίες, όπως εκείνη της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

  Μάλιστα πριν το ματς η ΚΑΕ Ρέθυμνο τον τίμησε με μια ανθοδέσμη, κάτι που τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Αργότερα όμως οι κρητικοί τον… στεναχώρησαν.

  «Ευχαριστώ πολύ για την ανθοδέσμη, γιατί είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα αυτή η βράβευση για πολλούς λόγους και ειδικά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με βράβευσε. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που με πήρε τηλέφωνο από χθες μέχρι και σήμερα.

  Νομίζω ότι για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά διότι μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να βρω τον λόγο που παρουσιαστήκαμε έτσι. Από την άλλη μεριά μας είχε δώσει αισιοδοξία το ότι το Σάββατο κάναμε όλοι μαζί προπόνηση, νομίζοντας πως θα μπορούσαμε να παίξουμε και να προσφέρουμε κάτι καλύτερο.

  Είναι από τις μέρες που δε βρίσκεις δικαιολογίες. Αν έχεις να πεις κάτι το λες μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Από κει και μετά όλα τα άλλα δεν έχουν ουσία. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένεια του Κολοσσού για αυτήν την εμφάνιση».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk