• Αναζήτηση
 • Εθνική ομάδα: Στα Σπάτα το νέο προπονητικό κέντρο

  Οπως ενημέρωσε η ΕΠΟ προχωρούν οι επαφές με τον Δήμο Σπάτων για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στην περιοχή την οποία θα χρησιμοποιούν οι Εθνικές ομάδες για τα επόμενα 50 χρόνια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Προχωράει το θέμα της δημιουργίας προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές ομάδες η ΕΠΟ.

  Η έκταση 40-50 στρεμμάτων έχει εντοπιστεί από την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφορά την περιοχή των Σπάτων.  Το πρότζεκτ αναμένεται να βοθήσει οικονομικά η FIFA και ενδεχομένως η ελληνική Πολιτεία.

  Μάλιστα οι επαφές με τον Δήμο έχουν προχωρήσει προκειμένου με σκοπό την υπογραφή συμφωνίας για χρήση του παραπάνω χώρου για μια 50ετία. Στο σχέδιο προβλέπεται μεταξύ άλλων δημιουργία ξενώνα, εστιατορίου και τριών γηπέδων.

  Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

  «Θα δρομολογηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων στην περιοχή, εφόσον η συγκεκριμένη συμφωνία επικυρωθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Η συμφωνία αφορά έκταση 40-50 στρεμμάτων, με δυνατότητα χρήσης εκ μέρους της Ε.Π.Ο. για 50 χρόνια».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk