• Αναζήτηση
 • Μαραθώνας: Έγραψαν φασιστικά συνθήματα στους τοίχους του Λυκείου

  Άμεση αποκατάσταση από τους μαθητές

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ντροπιαστικές εικόνες αντίκρισαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο λύκειο του Μαραθώνα το πρωί της Δευτέρας, όταν είδαν μπροστά τους τα συνθήματα που είχαν γράψει άγνωστοι το Σαββατοκύριακο.

  Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τους εσωτερικούς τοίχους του σχολείου, οι εισβολείς που προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο έγραψαν συνθήματα κατά της Αριστεράς και των μεταναστών, ενώ «προειδοποίησαν» με νέα Μακρόνησο όλους όσοι είναι εναντίον τους.

  Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το in.gr με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Μαραθώνα, Γιώργο Ψαρομμάτη, εκείνος τόνισε πως είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται στην περιοχή, μετά από ένα ανάλογο στο Λύκειο Νέας Μάκρης, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται προφανώς για εξωσχολικούς.

  «Τα ίδια τα παιδιά θα αναλάβουν τις εργασίες αποκατάστασης, όπως τόνισαν τα μέλη του 15μελούς κατά τη διάρκεια του Σχολικού Συμβουλίου» συμπλήρωσε ο κ. Ψαρομμάτης.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk