Άρης: Δίκτυο διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών για εξεύρεση χορηγών

Την δημιουργία ενός δικτύου Αρειανών από διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές ξεκινάει ο σύνδεσμος οπαδών Άρη στο Λουξεμβούργο, προκειμένου να μαζευτούν χορηγίες για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία της Ελλάδας γενικότερα, ωστόσο το βασικό του πρόβλημα στα 105 χρόνια ιστορίας ήταν έλλειψη ισχυρού επενδυτή. Ενός επενδυτή που θα φτάσει τον «Θεό του πολέμου» εκεί που του αξίζει και εκεί που μπορεί σύμφωνα με τις δυνατότητες και τη δυναμική του.

Γενικότερα οι κίτρινοι «έπασχαν» ανέκαθεν από έλλειψη ικανών παραγόντων και στελεχών που θα πλαισιώσουν τα τμήματα του συλλόγου όπως του αρμόζει και σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Αυτή την κατάσταση προσπαθούν να αλλάξουν κάποιοι οπαδοί του και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος οργανωμένων του Λουξεμβούργου. Με ποιο τρόπο;

Προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δίκτυο Αρειανών από διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρείες! Ανθρώπων δηλαδή με ικανότητες και κύρος οι οποίοι θα προσελκύσουν χορηγούς και γενικότερα ανθρώπους με δύναμη που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα τμήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Πρόκειται φυσικά για μια κίνηση ιδιαίτερα έξυπνη η οποία θα συγκεντρώσει μια ομάδα ανθρώπων που θα συμβάλλει οικονομικά (και όχι μόνο) στον σύλλογο που τόσο το έχει ανάγκη. Για παράδειγμα το μπάσκετ που τόσο έχει ανάγκη την εξάλειψη των μπαν, θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθηθεί ώστε ο «Αυτοκράτορας» να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Βεβαίως προς το παρόν το εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά όμως η πρωτοβουλία είναι αξιόλογη και μάλλον πρωτοποριακή για τον ελληνικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κλαμπ στο Λουξεμβούργο

«Δημιουργούμε ένα δίκτυο Αρειανών με θέσεις κύρους σε διεθνείς οργανισμούς και μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες για να στηρίξουμε τον Άρη και να προσελκύσουμε χορηγούς στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και σε όλα τα αθλήματα.

Στείλτε μας ένα mail με το όνομα, τη θέση ή ιδιότητά σας και ιδέες ή επαφές για να επικοινωνήσουμε, στη διεύθυνση arisnetwork1914@gmail.com», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οπαδοί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk