• Αναζήτηση
 • Ο Τσίπρας φίλησε και τον σταυρό

  Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην Σαμοθράκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ενώ σε ένα στιγμιότυπο που κέντρισε την προσοχή όσων το είδαν, φίλησε και τον Τίμιο Σταυρό.

  Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων.

  Πέντε κάτοικοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά του χιονισμένου νησιού για να πιάσουν τον σταυρό, με τον πρωθυπουργό στη συνέχεια να τους συγχαίρει και να τους εύχεται «και του χρόνου», «πάντα δύναμη».

  Χαριτολογώντας μάλιστα είπε στον έναν από αυτούς πως «εσύ πρέπει να κρύωσες πολύ όμως» και ρώτησε ποια μπορεί να είναι η θερμοκρασία του νερού.

  Εν συνεχεία, φίλησε και τον σταυρό τον οποίο του προσέφερε ο άντρας που τον έπιασε.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk