Να ρίξει την κυβέρνηση την Τετάρτη, οπότε και συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ με φόντο τις εξελίξεις στο «Μακεδονικό» κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

«Πάνο ρίξτους, άσε τα tweet και πάτα το κουμπί, ρίξε την κυβέρνηση τώρα» τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας Πάνο ΚΑμμένο, προσθέτοντας ότι «το καθήκον ενός πατριώτη είναι να ρίξει την κυβέρνηση τώρα και να σταματήσει τις κωλοτούμπες .

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δ.Καμμένος προέτρεψε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αποσύρει την κοινοβουλευτική του ομάδα από την κυβέρνηση. «Πάνο, μη γίνεσαι πελάτης του Τζανακόπουλου και των κομμουνιστών . Ο Τσίπρας, θέλει να διαλύσει την Εκκλησία και να πουλήσει το «σκοπιανό».  Αν είσαι μαζί του έχεις ευθύνη».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υπογράμμισε ακόμη ότι ο λαός έχει ψηφίσει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ για άλλο λόγο. «Δεν ψήφισαν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ  για να δώσουν τα Σκόπια» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος έχει αποφασίσει την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ερχόμενη Τετάρτη.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».