• Αναζήτηση
 • Ινδονησία τσουνάμι: Drone καταγράφει την καταστροφή

  Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες από τις πληγές που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι στην Ινδονησία, που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 400 ανθρώπους, ενώ δεκάδες παραμένουν οι αγνοούμενοι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες από τις πληγές που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι στην Ινδονησία, που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 400 ανθρώπους, ενώ δεκάδες παραμένουν οι αγνοούμενοι.

  Πολλοί από τους εκατοντάδες τραυματισμένους βρίσκονται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση στα νοσοκομεία ενώ χιλιάδες άνθρωποι είναι εκτοπισμένοι από τα κατεστραμμένα σπίτια τους και τις περιοχές που ζούσαν.

  Οι μετεωρολόγοι και σεισμολόγοι εκφράζουν σοβαρούς φόβους για πιθανότητα νέου τσουνάμι, εξαιτίας της δραστηριότητας του ηφαιστείου Κρακατόα, ενώ η πρόβλεψη για επερχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθιστά την κατάσταση των κατοίκων στα δύο μεγάλα νησιά της Ινδονησίας απελπιστική.

  Ένα drone κατέγραψε την απόλυτη καταστροφή που προκάλεσε το φονικό κύμα που «κατάπιε» εκατοντάδες ανθρώπους και τις περιουσίες τους.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk