• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ: Τυχοδιώκτης πολιτικός ο Κ. Μητσοτάκης

  Η Κουμουνδούρου σχολίασε την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο συνέδριο του κόμματος σημειώνοντας πως χρησιμοποίησε «ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για θράσος και κυνισμό κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του κόμματος.

  «Αφού πρώτα Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη «γραμμή» της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε το συνέδριο, όπως ακριβώς περιμέναμε» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας: «Με περίσσιο θράσος και κυνισμό για τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του, με έναν ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο, αποδεικνύοντας πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων».

  Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, «η Ελλάδα, όμως, προχώρα μπροστά αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και τη λιτότητα, τα σκάνδαλα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση της Δημοκρατίας και των θεσμών».

  «Τουλάχιστον, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε τρεις ευχάριστες μέρες στο συνέδριο της ΝΔ, ακούγοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, από τους ίδιους, όμως, ανθρώπους που την επομένη των εκλογών τον περιμένουν στη γωνία για να εκλέξουν νέο αρχηγό, μετά τη δική του πανωλεθρία».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk