• Αναζήτηση
 • Σταϊκούρας: Στα δύσκολα οι πολίτες αναζητούν τη ΝΔ

  «Καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της χώρας και στις προκλήσεις των καιρών»

  «Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη περίοδο. Οι προβληματικές εσωτερικές συνθήκες, μέσα σε ένα γεμάτο προκλήσεις διεθνές περιβάλλον, καθιστούν μεγαλύτερες τις απαιτήσεις των πολιτών από τη Νέα Δημοκρατία. Πάντα όμως στα δύσκολα, οι πολίτες αναζητούσαν την πολιτική λύση από τη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας με αφορμή το 12ο Συνέδριο της ΝΔ.

  Με δήλωσή του στο ΑΠΕ, υποστήριξε ότι «οι ανάγκες επιβάλλουν να κινηθούμε γρήγορα, αποφασιστικά και ασυμβίβαστα. Απαιτούν στιβαρή ηγεσία, πολιτική βούληση και στρατηγικό σχέδιο. Και η Νέα Δημοκρατία καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις».

  Καλούμαστε, πρόσθεσε,  «να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της χώρας και στις προκλήσεις των καιρών. Και θα το πράξουμε, όλες και όλοι μαζί, με ομοψυχία, με υπερηφάνεια για την διαχρονική προσφορά της παράταξής μας, αλλά και με αίσθημα ευθύνης για την πορεία της πατρίδας μας».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk