• Αναζήτηση
 • Δένδιας: Πειστικές απαντήσεις στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες

  «Το 12ο συνέδριο της ΝΔ είναι μία ακόμη αφορμή για διάλογο»

  «Το 12ο συνέδριό μας είναι μία ακόμη αφορμή για διάλογο με την καθημαγμένη από τη μακροχρόνια κρίση, αλλά και εξαπατημένη από τις υποσχέσεις των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ελληνική κοινωνία» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.

  Μιλώντας στο ΑΠΕ, ανέφερε ότι «η μεγάλη πρόκληση για τη Νέα Δημοκρατία, ενώπιον μιας προεκλογικής σε κάθε περίπτωση χρονιάς, είναι να πείσει ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού ότι η παράταξή μας διαθέτει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους και την πραγματική έξοδο της χώρας από την κρίση. 

  Στο πνεύμα αυτό, το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ένα ακόμη βήμα για να δώσουμε τεκμηριωμένες και απολύτως πειστικές απαντήσεις στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες, σχετικά με τα ερωτήματα που θέτουν για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους. Χωρίς να υποκύψουμε στον πειρασμό για κραυγές και λαϊκιστικές υποσχέσεις, οφείλουμε να θέσουμε στην κρίση τους τις προτάσεις μας».

  Σημείωσε τέλος ότι «οφείλουμε να προσφέρουμε όραμα στην κοινωνία για την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε. Σε αυτή την κατεύθυνση, το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία, προκειμένου να πείσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να συστρατευθούν σε μια μεγάλη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, για να αλλάξουμε όλοι μαζί τη χώρα. Μπορούμε!».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk