• Αναζήτηση
 • Daredevil : Σταματά η μετάδοσή του από το Netflix

  Η Marvel αποφάσισε να χωρίσει τους… δρόμους της από τη διαδικτυακή πλατφόρμα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το ξαφνικό τέλος της σειράς Daredevil της Marvel από το πρόγραμμα της διαδικτυακής πλατφόρμας προβολής, ανακοίνωσε το Netflix.

  «Το Daredevil της Marvel δεν θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν στο Netflix. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την τελευταία σεζόν του show και παρότι είναι επώδυνο για τους fans, νοιώθουμε ότι είναι καλύτερο να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο ενώ βρίσκεται στα καλύτερα του. Είμαστε ευγνώμονες στον showrunner, Erik Oleson, τους σεναριογράφους, την εξαιρετική ομάδα του show και το απίστευτο cast περιλαμβάνοντας και τον Charlie Cox ως Daredevil, και επίσης στους fans που υποστήριξαν την σειρά με τα χρόνια. Αν και η σειρά στο Netflix τελείωσε, οι υπάρχουσες τρεις σεζόν θα μείνουν στην υπηρεσία για τα επόμενα χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα ζήσει μέσω των μελλοντικών projects της Marvel», ανέφερε η δήλωση.

  Αξίζει να σημειωθεί πως το Daredevil αποτελούσε την τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα Punisher και Jessica Jones, τα οποία αναμένεται να παρουσιάσουν τους νέους κύκλους επεισοδίων.

  Ωστόσο με δεδομένο ότι ο Daredevil ήταν ο «πυρήνας» της Marvel στο Netflix και όλες οι ιστορίες διαδραματίζονταν γύρω από αυτόν, θέτει το μέλλον της σειράς εν αμφιβόλω.

  Το Defenders ήταν το πρώτο project που «άφησε» το Netflix, με το Iron Fist και το Luke Cage να ακολουθούν.

  Δείτε επίσης
  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk