Ζάεφ-Τσίπρας: Επιζούν ψαρεύοντας αποστάτες!

Ζάεφ-Τσίπρας: Επιζούν ψαρεύοντας αποστάτες! | tovima.gr

Το μοιραίο, για τις όμορες χώρες της Ελλάδας και των Σκοπίων, πρωθυπουργικό δίδυμο Τσίπρα-Ζάεφ, διέπραξε από κοινού το έγκλημα της ερήμην των δύο κοινοβουλίων και λαών υπογραφής της μειοδοτικής (α)συμφωνίας των Πρεσπών.

Ήταν εξ ορισμού βέβαιο, ότι η (α)συμφωνία αυτή, δεν θα ετύγχανε και στις δύο χώρες της λαϊκής αποδοχής. Στα μεν Σκόπια, με την κατά 65,30% αποχή των ψηφοφόρων από το δημοψήφισμα. Στη δε Ελλάδα, με τα καταιγιστικά δημοσκοπικά νούμερα και τις παλλαϊκές ακομμάτιστες κινητοποιήσεις, για την απόρριψη της ίδιας αυτής (α)συμφωνίας από ποσοστά Ελλήνων που ξεπερνούν το 75%!

Από εκεί και πέρα και οι δύο κυβερνητικοί γειτονικοί σχηματισμοί μαγειρεύουν στα κυβερνο-κομματικά τους μαγειρεία, συνταγές αντιδημοκρατικής-αντισυνταγματικής εκτροπής. Με βασικό πιάτο, στο ολιγαρχικό τους μενού, την με κάθε μέσον αλιεία ευάλωτων σε δελεαστικά δολώματα «χάνων», του ελληνοσκοπιανού πολιτικού διβαριού, με στόχο τη νομιμοποίηση ψηφοθηρικών αποστασιών.

Έχουν καταγγελθεί, γραφτεί και σχεδόν επιβεβαιωθεί, αμέτρητα κρούσματα εξωνισμού ρευστών συνειδήσεων και από τις δύο γειτονικές κυβερνήσεις. Όχι μόνον με την επιστράτευση επαγγελματιών, περιοδευόντων μυστικών πρακτόρων, αλλά και με μια πρωτοφανή στα μεταπολεμικά χρονικά, κινητοποίηση επώνυμων υψηλών εκπροσώπων κρατών και οργανισμών.         Μ’ ένα και μόνο στόχο: Να εκμαιεύσουν, όχι με τη διαδικασία της κανονικής γέννας, αλλά με την παρακινδυνευμένη και εναγώνια μέθοδο του εμβρυουλκού*, το … θείο βρέφος του ελληνοσκοπιανού απατηλού, αντιδημοκρατικού και με μυστικές διμερείς διαδικασίες συμφώνου των Πρεσπών.

Οι χωρικοί και ιδίως οι ποιμενικοί πληθυσμοί των δύο όμορων χωρών (Ελλάδας, π.ΓΔΜ) χαρακτηρίζουν παρόμοιες α(συμφωνίες) πίσω από τις πλάτες των κυρίαρχων λαών ως «γουρούνι στο σακί» και οι αγρότες ως «σάπιες ντομάτες» συσκευασμένες σε ελκυστικά αμπαλάζ για ανόητους καταναλωτές, ή «σανοφάγους».

Η ίδια αυτή κινητοποίηση και ενορχήστρωση των υπέρμαχων του ξεπουλήματος στο άλλοτε εν υπνώσει σλαβο-αλβανο-αθίγγανο-ανθελληνικό συνονθύλευμα της π.ΓΔΜ, των θεμελιωδέστερων πατριωτικών-δημοκρατικών κεκτημένων μας, δημιουργεί αισθήματα πραγματικού ονείδους, για προσωπικότητες του διαμετρήματος του Γεν. Γραμματέα και του ειδικού για τις ελληνο-σκοπιανές διαπραγματεύσεις του ΟΗΕ, αντιστοίχως Αντόνιο Γκουτέρες και Μάθιου Νίμιτς. Γιατί όχι και για τον “in vino veritas” γραφικό και μερικώς απρόβλεπτο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Commission Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, όπως επίσης για τον Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Γιατί όχι και τον άλλο γραφικό απρόβλεπτο και επιπόλαιο Ντόναλντ Τραμπ, με την υπουργική, αστάθμητη κουστωδία του. Δηλαδή όλων αυτών, που σύντομα θα μετανιώσουν για την άτακτη και εν σπουδή απαράδεκτη επέμβασή τους, στις σχέσεις των δύο όμορων χωρών.

Ο λαός μας δεν έχει να χωρίσει τίποτε από το καραβάνι αυτό των αυτόκλητων αναδόχων, των … νονών του μεταβαπτισθέντος, με τις ευλογίες των Τσίπρα-Ζάεφ κρατικού τεχνητού μορφώματος της π.ΓΔΜ σε «Βόρεια Μακεδονία» και των κατοίκων που είναι χρήστες της σερβο-βουλγαρικής τεχνητής διαλέκτου, αντιστοίχως σε «Μακεδόνες» και γλώσσα «Μακεδονική». Ένα όμως είναι περισσότερο από βέβαιο: Ότι η απρόσκλητη και απρόκλητη αυτή ανάμιξή τους στα εσωτερικά της χώρας μας, ισοδυναμεί με υποστήριξη του διαρκώς απασφαλισμένου ναρκοπεδίου των δυτικών Βαλκανίων. Και μάλιστα με όρους και χαριστική «συμμαχική» συμπεριφορά, που δεν συνάδουν, προς τους στοιχειώδεις έστω κανόνες, της διπλωματικής αβροφροσύνης.

Πολύ δε φοβούμαι, ότι με την περιφρονητική αυτή στάση τους, προς τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, γιατί όχι και των Σκοπιανών, ίσως απεργάζονται ή επιπολαίως θα οδηγήσουν σε εξελίξεις αναταραχών, αναλόγων προς την ελέω του ΝΑΤΟ «συμμαχική» επιδρομή κατά της Σερβίας, στην τραγική περίοδο του Μαρτίου 1999.

Άλλωστε, ο μείζων και υποδειγματικά φιλειρηνικός και δημοκρατικός Ελληνισμός, έχει αποκομίσει οδυνηρές εμπειρίες από την τουρκική εισβολή και κατοχή του Αττίλα 1 και 2, στα 38% της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας στα 1974-1975, με τα όπλα και τα «συμμαχικά» τουρκικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ. Έκτοτε, και παρά τα περίπου 15 ψηφίσματα του Σ.Α. του ΟΗΕ εναντίον της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η ΕΕ, ενώ το 1989 γκρέμισαν το τείχος του Βερολίνου και ενοποίησαν τις δύο αδελφές Γερμανίες, οι ίδιες αυτές δυνάμεις κρατούν ακόμη υψωμένα τα συρματοπλέγματα των εισβολέων στην αδελφή Κύπρο. Αίσχος!

Η επιστολή Ν. Κοτζιά

Πολύς θόρυβος γύρω από τη σιωπή του Αλ. Τσίπρα, για την αυστηρώς προσωπική επιστολή προς αυτόν, από τον αποπεμφθέντα ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά. Ο ολιγαρχικής συμπεριφοράς πρωθυπουργός μας, ήταν βέβαιο ότι είτε από φόβο, είτε από περιφρόνηση, είτε και από τα δύο, δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της επιστολής.

Όμως, είναι αδιανόητο η ελληνική κοινή γνώμη να παραμένει στα σκοτάδια της πρωθυπουργικής αυταρχικής σιωπής, όπως ακριβώς και στα σκοτάδια της εθνικής μειοδοσίας της (α)συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Νίκος Κοτζιάς θα όφειλε από στοιχειώδη σεβασμό προς τον ελληνικό λαό, να έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα αυτή την επιστολή. Κάθε άλλη καθυστέρηση, τον καθιστά εκουσίως συνένοχο αυτής της σιωπής!

____________________

*  Ο εμβρυουλκός είναι ζεύγος οργάνων (σαν κουτάλια), που εισάγεται στον κόλπο της γυναίκας κατά τη διάρκεια δύσκολου τοκετού, για να βοηθήσει να βγει το κεφάλι του μωρού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk