28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου 19-21 Οκτωβρίου

Με θέμα: «Οι Αναμορφώσεις του Εταιρικού Δίκαιου 2018-2019»

Το 28ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων στο ξενοδοχείο «Porto Rio» στο Ρίο Αχαΐας.

Το συνέδριο με θέμα με θέμα: «Οι Αναμορφώσεις του Εταιρικού Δίκαιου 2018-2019» θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου.

O Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων είναι ένα επιστημονικό σωματείο με έδρα την Αθήνα, που συστήθηκε το έτος 1975 και αριθμεί σήμερα περί τα χίλια (1.000) μέλη πανελληνίως, η πλειονότητα των οποίων είναι Δικηγόροι, Πανεπιστημιακοί και Δικαστικοί Λειτουργοί.

Ο Σύνδεσμος είχε και διατηρεί σημαντική δραστηριότητα στην επεξεργασία θεμάτων Εμπορικού Δικαίου με τη διοργάνωση κατ’ έτος πανελληνίου Συνεδρίου Εμπορικού Δικαίου σε διαφορετική κάθε φορά πόλη της Ελλάδας με πολυπληθή συμμετοχή διακεκριμένων νομικών καθώς και επιστημονικών ημερίδων και συζητήσεων (δύο κατ’ έτος τουλάχιστον), για τα επίκαιρα κάθε φορά ζητήματα Εμπορικού Δικαίου, που εισηγούνται επιφανείς και αναγνωρισμένοι νομικοί καθώς και εβδομαδιαίων επιστημονικών συναντήσεων των μελών του, κατά τις οποίες λαμβάνει χώρα συζήτηση ζητημάτων του Εμπορικού Δικαίου, ιδιαιτέρου θεωρητικού και πρακτικού ενδιαφέροντος. Η ανταπόκριση και συμβολή του επιστημονικού κόσμου στο έργο του Συνδέσμου είναι ουσιαστική και πολυπληθής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk