Αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της Νίκας

Θα πρέπει να δημοσιεύσει ισολογισμό σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Σύμφωνα με το Χρηματιστήριο Αθηνών, ύστερα από αίτημα της  Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, από σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2018 αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», για μέγιστο χρονικό διάστημα δέκα ημερών, καθώς υπάρχουν βάσιμοι λόγοι υποψίας ότι οι εξαμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις της περιόδου 01.01- 30.06.2018 της εν λόγω εταιρίας, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν την 27η Σεπτεμβρίου 2018, δεν έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΑ, όπως προκύπτει από την έκθεση ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή λογιστή, στην οποία διατυπώνεται «Γνώμη με επιφύλαξη».

Η εταιρεία με ανακοίνωση που ακολούθησε αναφέρει πως θα προβεί σε επαναδημοσίευση της Ενδιάμεσης Συνοπτικής Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης για την περίοδο 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2018, λόγω υιοθέτησης πρόσθετης πρόβλεψης επισφαλών απαιτήσεων ποσού € 810 χιλ. ευρώ όπως αναφέρονταν στην έκθεση επισκόπησης του ανεξάρτητου ελεγκτή λογιστή ημερομηνίας 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Μετά την παραπάνω διόρθωση, τα αποτελέσματα του Ά εξαμήνου 2018, τα ίδια κεφάλαια και οι εμπορικές απαιτήσεις της Εταιρείας και του Ομίλου θα μειωθούν κατά το ποσό των € 810 χιλ. σε σχέση με τα αντίστοιχα κονδύλια της Ενδιάμεσης Συνοπτικής Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης η οποία αρχικά δημοσιεύτηκε την 27η Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk