Υστερα από κάποιες όχι και τόσο επιτυχημένες απόπειρες, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε φέτος να επενδύσει και πάλι στο κομμάτι της μυθοπλασίας με την προβολή μιας καθημερινής σειράς. Εγχείρημα το οποίο μπορεί να φαντάζει παρακινδυνευμένο λόγω των δυσκολιών που έχει ένα τέτοιο πρότζεκτ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση – και σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα – φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βέβαια τον πρώτο και τελευταίο πάντα λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι ήρωες της σειράς «Οσο έχω εσένα», όπως είναι ο τελικός τίτλος της σειράς, θα ζήσουν, σύμφωνα με τους συντελεστές της, κωμικές καταστάσεις, εκπλήξεις και ανατροπές.
Πρόκειται για δύο διαφορετικούς κόσμους που όταν η μοίρα αποφασίσει ότι οι «φτωχοί» θα συναντήσουν τους «πλούσιους», οι αντιδράσεις θα είναι εκρηκτικές.
Σκηνές από τα πρώτα επεισόδια της σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλεται προς το τέλος του μήνα από τον ΣΚΑΙ –δεν έχει καθοριστεί εάν θα προβάλλεται πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού – είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι σε σχετική εκδήλωση που οργάνωσε ο σταθμός στο Μουσείο Μπενάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου.
Παρόλο που η όλη η ιδέα της σειράς είναι βασισμένη στο κολομβιανό σήριαλ «Pobres rico», η σεναριογράφος, Ρένα Ρίγγα, που ανέλαβε την «ελληνοποίησή» του, έχει δημιουργήσει μια δική της πλοκή που δεν θυμίζει και πολύ το ξένο φορμάτ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις αρχές του καλοκαιριού και ήδη ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος έχει ετοιμάσει έναν ικανοποιητικό αριθμό επεισοδίων.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση του σταθμού να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία και τη δική του επιλογή στο συγκεκριμένο format. Η Ρένα Ρίγγα μίλησε για το σενάριο και την ενίσχυση με κωμικά στοιχεία τα οποία δυναμώνουν τις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή των πρωταγωνιστών, ενώ ο Στέφανος Μπλάτσος ρωτήθηκε για τη δυσκολία των γυρισμάτων μιας καθημερινής σειράς η οποία έχει την «πολυτέλεια» να μη περιορίζεται μόνο σε κλειστούς χώρους και στούντιο.
Παρών στην εκδήλωση και ο παραγωγός της σειράς του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα», Γιάννης Καραγιάννης ενώ το καλωσόρισμα στους δημοσιογράφους με μια μικρή εισαγωγή για το υλικό που προβλήθηκε έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΣΚΑΪ, Χάρης Γούλιος.
Η ιστορία
Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γιώργος αφήνει έγκυο τη Μελίνα, υπάλληλό του στην εταιρία. Η εγκυμοσύνη οδηγεί τη σχέση τους στον χωρισμό, όμως η Μελίνα αποφασίζει να αναθρέψει μόνη της το παιδί της. Οκτώ χρόνια μετά, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στη Μελίνα, αφού μια διαθήκη θα ανατρέψει τη ζωή όλων, που
θα αναζητούν τον αρσενικό απόγονο της οικογένειας, στον οποίο θα κληρονομηθεί η εταιρία. Ο Γιώργος θα αναζητήσει τότε τον κληρονόμο του, ενώ ο Άλκης, εξάδερφός του, θα αναγκαστεί να μετακομίσει στη φτωχογειτονιά που κατοικεί η Μελίνα, η οποία θα του συμπαρασταθεί μαζί με τον πατέρα της, τον Μάκη.
Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ειρήνη Βαλατσού, Χρήστος Σπανός, ο μικρός Άρης Σιάμπης, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θάνος Κοντογιώργης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.