• Αναζήτηση
 •  Financial Times: Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το βουνό χρέους

  Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στον Ντόναλντ Τουσκ ο διευθυντής των Financial Times, Λάιονελ Μπάρμπερ, στο πανηγυρικό Tweet του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη λήξη του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στον Ντόναλντ Τουσκ ο διευθυντής των Financial Times, Λάιονελ Μπάρμπερ, στο πανηγυρικό Tweet του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη λήξη του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας.

  «Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το βουνό του χρέους της», έγραψε ο Μπάρμπερ και συνέχισε: «Η έξοδος είναι απλά ακόμη ένα προσωρινό αντίδοτο για να καλυφθεί ο ανεύθυνος δανεισμός των ευρωπαϊκών τραπεζών. Η Ελλάδα μπορεί να υπήρξε διεφθαρμένη ως το κόκαλο (όπως είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός της, Ανδρέας Παπανδρέου), αλλά οι Έλληνες δεν άξιζαν αυτή την αντιμετώπιση. Έτσι εξηγείται, εν μέρει, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τόσο αντιδημοφιλής», ολοκλήρωσε.

  Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τουσκ με εγκωμιαστική ανάρτηση του στα Ελληνικά είχε αναφέρει:

  «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα και στο λαό της για τον τερματισμό του προγράμματος χρηματοδοτικής συνδρομής. Χάρη στις τεράστιες προσπάθειες και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, κερδίσατε το αύριο».

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk