• Αναζήτηση
 • Τις προτάσεις της ΝΔ για την εστίαση ζητήσε με νέους εργαζόμενους ο Μητσοτάκης

  Στην υποχρέωση των επιχειρηματιών να ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους και να τηρούν τις υποχρεώσεις της εργατικής νομοθεσίας στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχε με νέους εργαζομένους στον τομέα της εστίασης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην υποχρέωση των επιχειρηματιών να ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους και να τηρούν τις υποχρεώσεις της εργατικής νομοθεσίας στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχε με νέους εργαζομένους στον τομέα της εστίασης.

  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για σημαντική μείωση των φόρων αποτελεί πρόταση για συμφωνία αλήθειας με τους επιχειρηματίες, καθώς οι τελευταίοι θα πρέπει να είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος και, κυρίως, στους εργαζομένους.

  Παράλληλα, δεσμεύτηκε εκ νέου για την άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11%.

  Οι νέοι εργαζόμενοι, από την πλευρά τους, αφού έθεσαν στον κ. Μητσοτάκη το ζήτημα της ανασφάλιστης εργασίας, επεσήμαναν και το πρόβλημα της ελλιπούς τουριστικής εκπαίδευσης.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι η χώρα μας σε μεγάλο βαθμό ζει από τον τουρισμό και επισήμανε ότι αυτό καθιστά αναγκαίο να γίνει επιτέλους πρώτη προτεραιότητα η επένδυση στη σωστή, πολύ υψηλού επιπέδου εκπαίδευση του προσωπικού στον τουρισμό και την εστίαση, καθώς αυτή θα βοηθήσει στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και κατ’ επέκταση θα οδηγήσει σε καλύτερες και υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk