• Αναζήτηση
 • Συνάντηση Τσίπρα με κατοίκους από το Μάτι και το Νέο Βουτζά για την επόμενη μέρα

  Συνάντηση με τις συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνάντηση με τις συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά για την επόμενη μέρα στην περιοχή, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τους υπουργούς Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.

  Ο κ. Τσίπρας μέσω Twitter χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, σημειώνοντας για μια ακόμα φορά πως «κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί».

  «Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

  «Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί» συμπλήρωσε.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk