• Αναζήτηση
 • ΝΔ : Δριμεία κριτική για τη μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

  Δριμεία κριτική ασκεί στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τη μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον οικογενειακό γιατρό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δριμεία κριτική ασκεί στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τη μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον οικογενειακό γιατρό.

  Σε κοινή δήλωσή τους ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής τομεάρχης Ιάσων Φωτήλας μιλούν για το μεγαλύτερο μεταρρυθμιστικό ναυάγιο στο χώρο της υγείας.

  «Αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο μεταρρυθμιστικό ναυάγιο στο χώρο της Υγείας, αλλά και με μια από τις πιο δραματικές αποτυχίες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρίσκονται από 1η Αυγούστου εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς πολίτες σε όλη τη χώρα» αναφέρουν στη δήλωσή τους και προσθέτουν:

  «Η πολυδιαφημισμένη -αλλά πολυδάπανη, παντελώς πρόχειρη και αποσπασματική- “νέα” Πρωτοβάθμια Υγεία που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας, μετά το φιάσκο με τις ελάχιστες έως ανύπαρκτες και υποστελεχωμένες ΤΟΜΥ, περνά τώρα στο επόμενο στάδιο: Με ανακοίνωση του ο ΕΟΠΥΥ, κατήγγειλε χθες τις 1950 συμβάσεις με ιδιώτες παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους, που μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν ανελλιπώς τους ασφαλισμένους, και έθεσε σε ισχύ πλέον νέες συμβάσεις με τους αόρατους οικογενειακούς γιατρούς της “μεταρρύθμισης”, προκαλώντας υγειονομικό χάος στη χώρα και σκορπίζοντας ανασφάλεια και σύγχυση σε ασφαλισμένους, ασθενείς και επαγγελματίες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.»

  «Οι στρεβλώσεις και οι εγκληματικοί πειραματισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο χώρο της Υγείας θα καταργηθούν άμεσα από την μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Με υπευθυνότητα, γνώση και ξεκάθαρο πρόγραμμα θα προχωρήσουμε τάχιστα και αποφασιστικά στην ανάδειξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε κεντρικό πυλώνα της πολιτικής υγείας, προς όφελος όλων των πολιτών της πατρίδας μας» καταλήγουν οι κ.κ Οικονόμου και Φωτήλας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk