• Αναζήτηση
 • Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε πολιτική υπεραξία από τον πόνο και την απώλεια συμπολιτών μας

  Απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής, έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής, έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

  Στην σχετική ανακοίνωση του το Μαξίμου αναφέρει:

  «Σε μία συνέντευξη όπου ο κ. Μητσοτάκης φαινόταν να διαβάζει τις απαντήσεις που του είχαν ετοιμάσει οι επικοινωνιολόγοι του, επιχείρησε για άλλη μία φορά να βγάλει πολιτική υπεραξία, εκμεταλλευόμενος τον πόνο από την απώλεια δεκάδων συμπολιτών μας» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

  «Δεν μπορεί, όμως, οι ανθρώπινες ζωές να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Οι πολίτες κρίνουν και τους κρίνοντες» καταλήγει η ανακοίνωση.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk