• Αναζήτηση
 • Βενιζέλος: Ύψιστο σημείο πολιτικής ύβρεως η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

  Για ρητορική υπεκφυγή αναμένοντας να ξεχαστούν τα γεγονότα κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τη φράση «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για ρητορική υπεκφυγή αναμένοντας να ξεχαστούν τα γεγονότα κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τη φράση «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική.

  Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Βενιζέλος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «με τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο ύψιστο σημείο πολιτικής ύβρεως», αφού «ανέλαβε με άνεση την «πολιτική ευθύνη» και ταυτοχρόνως «αμνήστευσε» πολιτικά τον εαυτό του και τους υπουργούς του».

  Μάλιστα, παραπέμπει τον πρωθυπουργό σε άρθρο του για τον ορισμό της πολιτικής ευθύνης που είχε δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2004.

  Τέλος, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «χειρίζεται τα ζητήματα ζωής και θανάτου, με τον τρόπο που χειρίστηκε την αντιμνημονιακή ψευδαίσθηση. Με την αλαζονεία αυτού που με το ίδιο τέχνασμα έγινε πρωθυπουργός».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk