• Αναζήτηση
 • Προκλητική δήλωση Καμμένου: Μόνο πέντε πνίγηκαν στη θάλασσα

  Σε μια απαράδεκτη δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Πάνος Καμμένος, δύο και πλέον ημέρες μετά την τεράστια καταστροφή στην Ανατολική Αττική,

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε μια απαράδεκτη δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Πάνος Καμμένος, δύο και πλέον ημέρες μετά την τεράστια καταστροφή στην Ανατολική Αττική, τους 81 και πλέον νεκρούς και τους χιλιάδες πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση. Ο υπουργός Αμυνας συνομιλώντας με εξοργισμένους πολίτες στο Μάτι είπε το εξής απίστευτο: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν» είπε ο κύριος Καμμενος στο διάλογο που είχε μαζί τους.

  Όπως ανέφερε ο κ Καμμενος «Η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επικουρική και μόλις ζητηθεί. Εμείς, πρόσθεσε, ξεκινήσαμε πριν μας ζητηθεί».

  Συμπλήρωσε επίσης ότι ο ίδιος ο αρχηγός του Στρατού που πήγε αμέσως στην περιοχή έδωσε εντολή να ρίξουν τις μάντρες στο θέρετρο των αξιωματικών για να μπορέσει να φτάσει ο κόσμος στη θάλασσα.

  Σύμφωνα με την ενημέρωση των επιτελών του Στρατού ο έλεγχος των σπιτιών για την ανεύρεση αγνοουμένων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

  Ο υπουργός Αμυνας μιας κυβέρνησης που από την πρώτη στιγμή δεν ανέλαβε την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν λέει το εξής απίστευτο: «Μόνο πέντε πνίγηκαν», επειδή έκανε αυτός τη δουλειά του. Δηλαδή οι πέντε ή ο ένας νεκρός δεν είναι τίποτε για τον κ. Καμμένο που θεωρεί ότι έτσι έπραξε το καθήκον του κι έκανε τη δουλειά που του αναλογούσε; Και από την άλλη, υπάρχουν τόσοι αγνοούμενοι που εκτιμάται ότι έχουν δυστυχώς πνιγεί. Κι αυτοί θα μπουν στη ζυγαριά του υπουργού Αμυνας και της κυβέρνησης;

  Πολιτική