• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Οι ανίκανοι πολιτικοί δηλώνουν με θράσος «υπερήφανοι»

  «Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ» σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα όσα υποστήριξαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση.

  «Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι επιχειρήθηκε από τα στελέχη της κυβέρνησης, όσο και από τους επικεφαλής της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να παρουσιαστεί το σχέδιο αντιμετώπισης των πύρινων μετώπων ως το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να υπάρξει.

  «Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk