• Αναζήτηση
 • Σκουρλέτης: Διερεύνηση των αιτιών άσχετα από θερμοκρασία και ανέμους

  Την ανάγκη να διερευνηθούν μεσοπρόθεσμα τα αίτια των πυρκαγιών στην Αττική, «άσχετα με τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ανέμους», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανάγκη να διερευνηθούν μεσοπρόθεσμα τα αίτια των πυρκαγιών στην Αττική, «άσχετα με τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ανέμους», επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

  Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ανέφερε ότι: «Αυτή την στιγμή δεν θα ήταν φρόνιμο, πέρα από το να θέσουμε τα ερωτήματα, να βγάλουμε οποιοδήποτε άλλο συμπέρασμα, δεν θα βοηθούσε την δουλειά που κάνουμε».

  Αναφερόμενος στην χθεσινή καταστροφή και κυρίως στα μέτωπα της ανατολικής Αττικής, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να εξακριβώσουμε τι γίνεται με τους αγνοούμενους και ποιος είναι ο τελικός αριθμός των θυμάτων. Φαίνεται ότι πολλοί εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητα και σπίτια, ήταν και η μορφολογία των παραλιών τέτοια που ο κόσμος δεν μπορούσε να φύγει. Ο πανικός ήταν πολύ κακός σύμβουλος, υπήρξε κόσμος που χάθηκε στην θάλασσα από πνιγμό».

  Πολιτική