• Αναζήτηση
 • Βολές Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

  Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

  «Όσο νωρίτερα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο. Και όποτε κι αν γίνουν θα τις κερδίσουμε. Θα πρότεινα, μάλιστα, στον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. Έτσι θα βρει και ένα καλό άλλοθι να γλιτώσει την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

  Επεσήμανε μάλιστα ότι τη συναλλαγή του κ. Τσίπρα την πληρώνουν οι πολίτες με φόρους και εισφορές, με μειωμένες συντάξεις και αποδοχές, τονίζοντας ότι για κάποια φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και για πρόσκαιρες θετικές εντυπώσεις, η χώρα έχει οδηγηθεί σε εθνικές περιπέτειες διαρκείας.

  «Ας κάνει όσες φιέστες θέλει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες δεν τον ακούν, δεν τον πιστεύουν, και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία. Τα ψέματα τελείωσαν», είπε χαρακτηριστικά.

  «Η Ελλάδα είναι μια φτωχοποιημένη και πανάκριβη χώρα», πρόσθεσε, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το πλήρες και κοστολογημένο σχέδιο του κόμματος που στηρίζεται σε λιγότερους φόρους. Λέμε όχι στους υπερβολικούς φόρους. Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μείωση του φόρους στις επιχειρήσεις εντός μιας διετίας και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%.

  «Δεν πρόκειται να βουλιάξουμε στη λάσπη τους. Θα απαντάμε σε κάθε επίθεση με επιχειρήματα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

  Προανήγγειλε τη διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, την προεδρία του οποίου όπως είπε αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

  Μαξίμου: Να μην εκτίθεται στον ήλιο ο κ. Μητσοτάκης

  «Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας» τονίζει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του.

  «Επειδή, όμως, πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δεν συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε… » προσθέτει το Μέγαρο Μαξίμου.

   

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk