• Αναζήτηση
 • Υγεία: Πωλήθηκε η θυγατρική κλινική στην Αλβανία

  To Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ ενημέρωσε ότι στις 6 Ιουλίου υπεγράφη συμφωνητικό πώλησης μετοχών (Share Purchase Agreement-SPA) με την εταιρεία «AMERICAN HOSPITAL SH.A.», που εδρεύει στα Τίρανα Αλβανίας για την πώληση του συνολικού ποσοστού (100%) των μετοχών (που κατέχει το ΥΓΕΙΑ ΑΕ στην θυγατρική της «HYGEIA HOSPITAL TIRANA» («HHT»).

  ΤοΒΗΜΑ Team
  To Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ ενημέρωσε ότι στις 6 Ιουλίου υπεγράφη συμφωνητικό πώλησης μετοχών (Share Purchase Agreement-SPA) με την εταιρεία «AMERICAN HOSPITAL SH.A.», που εδρεύει στα Τίρανα Αλβανίας για την πώληση του συνολικού ποσοστού (100%) των μετοχών (που κατέχει το ΥΓΕΙΑ ΑΕ στην θυγατρική της «HYGEIA HOSPITAL TIRANA» («HHT»).
   
  Ο αγοραστής αναλαμβάνει υποχρεώσεις του ΗΗΤ συνολικού ύψους 29,5 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων συνολικού ύψους 19 εκατ. ευρώ περίπου καθώς επίσης και υποχρεώσεων προς εταιρείες του 0μίλου ΥΓΕΙΑ συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ περίπου.
  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το τίμημα της συναλλαγής θα υπολογισθεί με την μέθοδο συμψηφισμού καθαρών υποχρεώσεων κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της συναλλαγής και θα χρησιμοποιηθεί στο σύνολό του για την απομείωση του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας. Αναφορικά με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η εταιρεία θα προβεί σε ανακοίνωση, για την  ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
  Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού Αλβανίας και άλλων συνήθων για αντίστοιχες συναλλαγές αιρέσεων.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk