• Αναζήτηση
 • Στο νοσοκομείο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Τον επισκέφθηκε ο Αλ. Τσίπρας

  Το πρωί της Δευτέρας τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη επισκέφθηκε για μια ώρα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

  Το πρωί της Δευτέρας τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη επισκέφθηκε για μια ώρα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μίλησαν για πολλά θέματα και είναι σε όλους γνωστό οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο Πρωθυπουργός με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ με ανάρτησή του στο Twitter, ενώ ο υπεύθυνος του τομέα Αμυνας του Ποταμιού ευχήθηκε στον αρχηγό γρήγορη ανάρρωση για να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του.

  Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ναυάρχου Αποστολάκη δεν έχει γίνει γνωστό. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα παραμείνει για 15 ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και για το διάστημα αυτό τα καθήκοντα του αρχηγού θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.
  Ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης προέρχεται από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών ( είναι…«βατράχι») και έως πριν από λίγες ημέρες εκτελούσε άλματα με το αλεξίπτωτο και έκανε καταδύσεις σε μεγάλα βάθη. Ποτέ δεν του είχαν εντοπίσει το παραμικρό ιατρικό πρόβλημα.
  Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
  Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες. Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk