• Αναζήτηση
 • Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το ψεύτικο αφήγημα του Π. Καμμένου

  Τις τελευταίες ημέρες η υπερασπιστική γραμμή του Πάνου Καμμένου για το προσωπικό του «Βατερλώ» με το όνομα της Μακεδονίας είναι μια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τις τελευταίες ημέρες η υπερασπιστική γραμμή του Πάνου Καμμένου για το προσωπικό του «Βατερλώ» με το όνομα της Μακεδονίας είναι μια. Ότι ο ίδιος δεν θα επιτρέψει να κυρωθεί η συμφωνία, όταν έρθει στη Βουλή κι ότι τα Σκόπια δεν πρόκειται να πάρουν πρόσκληση για την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ παρά μόνο αν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και στην Ελλάδα και στη γειτονική χώρα.

  Πριν από λίγες ημέρες στη Βουλή είπε: «Τα Σκόπια θα έχουν πρόσκληση για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους που καταγράφονται στο σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών».

  Και συνέχισε, αφήνοντας υπόνοιες για ενδεχόμενο βέτο: «Για την συνεκδοχή νέων κρατών στο ΝΑΤΟ υπάρχει η αρχή της ομοφωνίας. Έστω και ένα κράτος να διαφωνεί δεν μπορεί να ενταχθεί. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να αρνηθούμε και να θέσουμε θέμα για οποιονδήποτε συμμετέχοντα».

  Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk