• Αναζήτηση
 • Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι «Καμμένοι» του ΣΥΡΙΖΑ

  Στα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται στην κυβέρνηση, εάν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν εξαιτίας του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, απάντησε για ακόμη μια φορά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, διαψεύδοντάς τα και εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται στην κυβέρνηση, εάν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν εξαιτίας του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, απάντησε για ακόμη μια φορά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, διαψεύδοντάς τα και εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου.

  «Έχω διαφορές με τον Καμμένο αλλά έχω και μια υποχρέωση, να τον απαλλάξω από το μόνιμο άγχος του: Δε θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Οικονομία.

  «Μπορεί να συνεχίσει τα υπερπολυτελή ταξίδια του σε χρέωση του ελληνικού λαού και τις πτήσεις με το super puma» συνέχισε, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

  Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε αναφορά στην επέτειο του δημοψηφίσματος το 2015, χαρακτηρίζοντάς το «βουτιά προς τα πίσω», ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που περιμένουν την ελληνική οικονομία.

  Θα περίμενα μια αναφορά και από τον Τσίπρα για τη «μαύρη επέτειο». Θα ήθελα να μην επιμένει στην άποψη ότι το δημοψήφισμα βοήθησε στη διαπραγμάτευση. Ήταν μια βουτιά προς τα πίσω και η χώρα σώθηκε από τη βίαιη έξοδο από την ΕΕ χάρη στις προσπάθειες που έγιναν την επομένη. Ξέρετε ότι δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής του Προκόπη Παυλόπουλου. Όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο εκείνες τις κρίσιμες ώρες σε συνεργασία με τον Φρανσουά Ολάντ, που μας στήριξε όταν η Ευρώπη είχε βαρεθεί τα παιχνίδια του Βαρουφάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk