• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Τσίπρας – Καμμένος παρέδωσαν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα

  Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Λευκάδα όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Λευκάδα όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

  «Κανείς δεν πιστεύει πια τον κ. Τσίπρα», είπε, μίλησε για «τραγέλαφο» κρίνοντας την τακτική του Π.Καμμένου, ενώ τόνισε ότι Τσίπρας και Καμμένος είναι συνυπεύθυνοι για την παράδοση της μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.

  Ειδικότερα, στη συνάντησή του με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λευκάδος όπου απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο κ. Καμμένος να λέει ότι “δεν υπογράφουμε” και το βράδυ ότι θα πάει μαζί με τον κ. Τσίπρα ως το τέλος. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα».

  Κατά την άφιξή του στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στον πεζόδρομο της οδού Ι. Μελά όπου μίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της Λευκάδας.

  Κατόπιν, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου και περιηγήθηκε στο ναό και το εκκλησιαστικό μουσείο. Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στο Νυδρί ενώ επισκέφθηκε και το Μεγανήσι.

  Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί αργότερα στην Πάτρα όπου μεταξύ άλλων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. της πόλης.

  Πολιτική