• Αναζήτηση
 • Χειμώνα – καλοκαίρι η Ellinair σε Ηράκλειο και Χανιά

  Ιδιαίτερη βαρύτητα κατέχουν τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων στο πρόγραμμα πτήσεων της Ellinair, αεροπορικής εταιρείας του ομίλου Μουζενίδη, όχι μόνο για τη θερινή αλλά και για τη χειμερινή περίοδο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ιδιαίτερη βαρύτητα κατέχουν τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων στο πρόγραμμα πτήσεων της Ellinair, αεροπορικής εταιρείας του ομίλου Μουζενίδη, όχι μόνο για τη θερινή αλλά και για τη χειμερινή περίοδο.
  Νέα δρομολόγια έχουν ήδη προστεθεί και στους δύο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ενώ από σήμερα, Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, ξεκινά η σύνδεση Θεσσαλονίκης-Χανίων τρεις φορές την εβδομάδα, η οποία θα διατηρηθεί και στο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας.
  «Η Ellinair ξεκινά τη σύνδεση Θεσσαλονίκης- Χανίων, τρεις φορές την εβδομάδα, από σήμερα Τρίτη, 3 Ιουλίου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί και την χειμερινή περίοδο, ενώ ήδη η εταιρεία μας, συνδέει τη Μόσχα με τα Χανιά» τόνισε κατά την παρουσίαση του προγράμματος στα Χανιά, ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας. «Η παρουσία  όλων των φορέων στην σημερινή μας εκδήλωση είναι τιμητική για μας και μας ενθαρρύνει για την περαιτέρω συνεργασία μας» πρόσθεσε, παρουσία του προέδρου του ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδη.
  Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Μανώλης Γιαννούλης, καλωσόρισε τα στελέχη της Ellinair, υπογραμμίζοντας πως χάρη στις επενδύσεις των ιδιωτών στον τομέα του τουρισμού, τα Χανιά πλέον έχουν καθιερωθεί ως σημαντικός προορισμός και τα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη είναι μεγάλα.
  Η Ellinair  έχει ήδη εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα νέες πτήσεις από/προς τα Χανιά και το Ηράκλειο και συγκεκριμένα: Χανιά- Μόσχα, Χανιά- Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο- Πόζναν, ενώ αυξήθηκαν οι πτήσεις Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο.
  Στον σύντομο χαιρετισμό του στην παρουσίαση στο Ηράκλειο, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννης Μουζενίδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με την πόλη και την κοινωνία του Ηρακλείου ως όμιλος Μουζενίδη έχουμε μακρόχρονους, στενούς δεσμούς. Σήμερα, παρουσιάζουμε την θυγατρική αεροπορική εταιρεία Ellinair, η οποία ήδη συνδέει την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα με το Ηράκλειο. Τα δρομολόγια των Αθηνών και στο χειμερινό πρόγραμμα, θα εκτελούνται καθημερινά, με συχνότητα δύο πτήσεων».
  Από την πλευρά του ο κ. Δαλιάκας απευθυνόμενος στους τοπικούς φορείς, ανέφερε ότι οι πτήσεις της εταιρείας προς το Ηράκλειο σύντομα θα αυξηθούν, τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό.
  H αεροπορική εταιρεία Ellinair του ομίλου Μουζενίδη ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις. Εφέτος επιχειρεί με 10 αεροπλάνα, με προοπτική προσθήκης στον στόλο, ακόμη δύο αεροσκαφών από την επόμενη χρονιά. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης, με:
  – Παρουσία σε όλα τα GDS’S, συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά
  – Παροχή 3% προμήθειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου
  – Ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις
  – Δωρεάν αποσκευή για τον επιβάτη μέχρι και τα 20 kg
  – + 10 kg  δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους
  – + 8 kg  δωρεάν χειραποσκευή
  – Δωρεάν ρόφημα & snack
  – Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο
  – Συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς
  – Διαθέσιμο Web Check-in και Mobile check-in, 48 ώρες πριν την πτήση
  – Low Fare Calendar
  – Πρόγραμμα πιστότητας επιβατών (Frequent Flyer Program), που θα τεθεί σύντομα σε ισχύ
  – Υπηρεσίες B2B στα γραφεία ταξιδίων, εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος
  Κοινωνία