• Αναζήτηση
 • Κύπρος:Νεαρός κατηγορείται για κατάθεση χρημάτων προς Κ.Γιαγτζόγλου

  Στην Ελλάδα αναμένεται να εκδοθεί 21χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Κύπρο καθώς σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στην Ελλάδα αναμένεται να εκδοθεί 21χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Κύπρο καθώς σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες κατηγορείται πως είχε καταθέσει μικρό χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου που είναι προφυλακισμένος για την αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στον Λουκά Παπαδήμο.
  Κατηγορείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το φθινόπωρο του 2017 ο 21χρονος, που βρίσκεται στη Κύπρο για να κάνει τη στρατιωτική θητεία του στην ΕΛΔΥΚ, καθ’ υπόδειξη φιλικού του προσώπου, κατέθεσε τα χρήματα. Δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.
  Υπενθυμίζεται πως από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση το πρωί της 8ης Μαΐου 14 συνολικά άτομα (δεκατρείς ημεδαποί και ένας Αλβανός, έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες) στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή. Σε βάρος είχε σχηματιστεί δικογραφία για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk