• Αναζήτηση
 • Θεοδωρικάκος: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές

  «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές αν πάρει κανείς στα σοβαρά έστω και μια φορά τον Πάνο Καμμένο», τόνισε τη Δευτέρα ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές αν πάρει κανείς στα σοβαρά έστω και μια φορά τον Πάνο Καμμένο», τόνισε τη Δευτέρα ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

  «Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει πλειοψηφία στη Βουλή για να προωθήσει μια συμφωνία σε ένα σημαντικό για εκείνη εθνικό θέμα. Έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τότε… Εκτιμώ ότι δεν υπάρχουν 151 πρόθυμοι για να ψηφίσουν ένα εθνικό λάθος» σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος.

  Σύμφωνα με το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η καθυστέρηση της εκλογικής αναμέτρησης το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει για την κυβέρνηση θα είναι η μεγαλύτερη συντριβή της.

  Πρόκειται για κυβέρνηση πολύ μικρής μειοψηφίας δε χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά», ανέφερε.

  «Τα 3,5 χρόνια Τσίπρα – Καμμένου είναι χαμένα χρόνια, μας πήγαν πίσω, η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή» επισήμανε και κλείνοντας είπε: «Τα προβλήματα παραμένουν, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το τεράστιο βάρος».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk