• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός υπό προθεσμία ο κ. Τσίπρας

  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στα όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δριμεία κριτική στα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία».

  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα όσα υποστηρίζει πως πέτυχε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την κοινή διαδρομή των δύο πολιτικών αρχηγών. Όπως τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός «προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την Κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή. Ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους. Παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια».

  «Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών. Κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν».

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως το πρόβλημα των κ. Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας. «Η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους.

  «Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Πολιτική