• Αναζήτηση
 • Με τον ΥΠΕΞ του Βιετνάμ συναντάται την Δευτέρα ο Κοτζιάς

  Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ, Pham Binh Minh θα συναντηθεί αύριο στις 11:45 ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο. Ο υπΕΞ του Βιετνάμ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών στο Ανόι τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ, Pham Binh Minh θα συναντηθεί  αύριο στις 11:45 ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο. Ο υπΕΞ του Βιετνάμ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών στο Ανόι τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ειδικότερα οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς και στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων. Έμφαση θα δοθεί στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας, στη μορφωτική και πολιτιστική συνεργασία, στον τουρισμό και στην ναυτιλία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

  Μετά το πέρας των συνομιλιών, περί ώρα 13:15, οι δύο υπουργοί θα υπογράψουν τη Συμφωνία Κατάργησης Θεωρήσεων σε Διπλωματικά Διαβατήρια και, ακολούθως, περί ώρα 13:20, θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Η συνάντηση θα συνεχιστεί σε γεύμα εργασίας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk