Δύο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των εφετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018». Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.
Η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» και το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής – Τissue) με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα. Οι δύο διακρίσεις αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία. Με ρυθμό ανάπτυξης 138% και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 63.000 τ.μ., η ΜΕΓΑ αποτελεί πλέον μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη. Ακόμα η ΜΕΓΑ συνέχισε το επενδυτικό της πλάνο με επενδύσεις άνω των 68 εκατ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παράλληλα αύξησε το προσωπικό της σε ποσοστό πάνω από 98% (διάστημα 2010-2017).
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν για τέταρτη φορά στην τελετή «Πρωταγωνιστές Ελληνικής Οικονομίας» βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς και περιλαμβάνονται στην έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ